Partidos 10 de Noviembre

Partido dos infantiles BM Línea21 que se medían aos do BM Xiria nun encontro moi disputado.
Os do Xiria nos complicaban moito nos nosos ataques con unha defensa 3-3 ( igual a nosa) e «roubaban» moitos botes cousa que non nos deixaban xogar o noso xogo de ataque en boas condicións. Resultado moi igualado en todo o partido (10-10 ao descanso), pero uns cambios de posicións facían que nos últimos minutos no puxeramos por diante de 2 goles no marcador e así poidemos conseguir unha victoria que os nosos xogadores celebraban todos xuntos coma un piña.

Grazas as paradas do noso porteiro e a un moi bos contraataques de varias oleadas nos daban un xogo moi bonito de cara a portería adversa e facía que as gradas nos animaba para  o triunfo (24-22 ao final)
2 puntos moi importantes de cara os posibles postos do alto da táboa.

Os nosos senior do BM linea21 se enfrentaban a un BM Ribeiro moi renovado ao ver da tempada anterior. Foi a sorpresa!!!
Cousa que pudo facer que os nosos xogadores se relaxaran para ese encontro.
As repetidas paradas do porteiro rival e os lanzamentos por fóra dos 3 paus facían que non dábamos coa tecla dos goles, motivo polo cal o equipo rival se aproveitaba, sobre todo na segunda parte, cos pases ao pivote que conseguía varios lanzamentos de 7 metros.
Unha defensa que pouco a pouco está mellorando e un xogo de ataque moi positivo cos extremos fixo que os 2 puntos se quedaran en Mesoiro acabando o partido con un 25-23 ao noso favor.
Ata o partido aplazado do Bm Poio co Bm Ferrolterra estaremos 3° na clasificatoria, pero neste campeonato non se pode relaxar ningún equipo visto que poderá haber moitas sorpresas.

Seguimos na Linea                                       Nunca mellor dito

El Domingo pudimos disfrutar de la primera jornada de minibalonmano superada en Novo Mesoiro, gracias a tod@s los que nos echasteis una mano y en especial a nuestro entrenador Wallace, que fue quién gestionó la mayor parte del trabajo. Dar las gracias también a los equipos participantes y tod@s los aficionad@s. Gracias a nuestros infantiles David y Marcos por el arbitraje, que sin experiencia, fueron unos valientes!! Y enhorabuena a nuestros jugadores que en la categoría alevin se llevaron 7 puntos de los 8 y nuestros benjamines aunque solo se llevaron 3 puntos, lo hicieron genial