Crónica ANDEBOLMANIA 5-6 ABRIL

@s xogador@s do clube despertaron cedo para disputar o torneo internacional ANDEBOLMANIA 2023 que se está a celebrar en Sān Joao de Madeira.
Na sesión da mañá comezaron os xuvenís que se enfrentaron contra o Sporting de Lisboa B, que foron moy superiores tanto en ataque coma en defensa con combinaciòns entrenadas, o resultado foi de 40-15 a prol do equipo portugués.
Ás 15:00 horas, enfrontáronse os infantís contra o equipo local de Madeira, comezaron un pouco imprecisos no ataque, por mor do madrugón e na defensa sin moitas axudas, a medida que se correxían estas imprecisions, e melloraban os erros despegábanse no marcador. O final gañaron LINEA 21 11 -ADS 22
Continuaron esta xornada os alevíns que se enfrontaban ao ACOF portugués, un equipo inexperto e todavía pouco traballado que non deron traballo aos nosos rapaces nin en defensa nin en ataque cun resultado final de victoria 36-6.
Este maratoniano día, rematou cun enfrontamento dos xuvenís contra o CC LOULE. Foi un partido reñido e máis no primeiro tempo onde houbo alternativas no marcador que xurdían de boas defensas e varios contraataques propiciados por esas defensas e con boas intervenciòns do porteiro. Na segunda parte os coruñeses despegáronse e rematou cunha victoria fronte aos xogadores do Algarve 22- 15
Resumo do día: -Xuvenís: Sporting Lisboa B 40- BM. LINEA 21 15 -Xuvenís: BM LÍNEA 21 22- CC LOULE 15 – Infantís : ADS 11 – BM. LÍNEA21 22
– Alevíns: BM. LÍNEA 21 36- ACOF 6

Segunda xornada do LINEA 21 EnSan joāo de Madeira no que se acadaron diferentes resultados, na categoría alevín solventouse cun marcador olgado fronte o equipo vasco, Unha boa defensa de anticipación, o igual que cortes de balón en defensa fixo que o equipo se despegara no marcador, na segunda parte traballouse mellor na anticipación e disuasión do balón aumentado a vantaxe. Bo traballo dos xogadores e descansar para mañá.
BM. LÍNEA 21 34 -CAUTCHÚ B 8
Xuvenís:
Os nosos xogadores enfrontánronse a un moi bo equipo, que non tiña fisuras tanto en defensa, como en ataque, a pesares de ofrecer resistencia os primeiros compases do encontró, grazas o seu central e xogo de pivote foron aloxándose no marcador. O noso porteiro fixo moitas paradas de mérito que mantuvo a diferencia estable e inda así a Nosa defensa tivo erros que lastraban acercarse ò marcador. O partido finalizou co resultado BECA 40 – BM. LINEA 21 10
O segundo partido dos xuvenís contra un gran equipo catalán con xogadores moi técnicos, que solventaron o encontro sin forzar a máquina. O ataque dos catalans foi moi fluido gracias a alegría que lle daba o xogo un gran central acompañado duns extremos rápidos e letales en contraataque, a defensa estivo lenta por mor de tantos partidos, aínda así os xogadores deron a talla.
BM LÍNEA 21 35 – CH SANT ANDREU 25
Infantís:
Tocoulles hoxe xogar co equipo portugués, de moi bo nivel, o partido estivo igualado ò longo dos 50 minutos.