CRÓNICA INFANTIL

Balonmán Porriño (27) Academia Pluralia Bm Línea 21 (31).
Na tarde do sábado o noso equipo infantil visitaba ao Balonmán Porriño nun partido que se antoxaba moi reñido e competitivo.
Os nosos entraron o partido con algunha dúbida añadido a que o porteiro local comezou moi acertado dixo que tomaran as primeiras ventaxas no marcador. Tras un tempo morto os nosos infantiles saíron cun extra de intensidade dándolle a volta o marcador chegando ao descanso cun resultado de 13-16. Na segunda parte o encontro seguiu coas mesma dinámica o que permitiu os nosos infantiles a irse no marcador ata os sete goles ; o equipo porriñés subiu a defensa a un 3:3 moi presionante o que fixo que se acercaran ao marcador ata o pitido final cun resultado de 27-31. Esta semana recibimos ao Seis do Nadal – Coia B no que os nosos infantís queren seguir co pleno de victorias.INFANTIL