xuvenís BM Línea21 A2iC Celulosas 15-23 Galitrans BM Pontedeume

Partido que nos enfrentaba o S.D.Eumesa que afrontabamos con varias baixas de xogadores importantes, e se preparou con outros axustes ofensivos. Todo cambiou nos primeiros minutos coa lesión de Victor Gonzalez e todo o que preparamos cambiou. Sen apenas cambios xogamos un bo partido a pesar da derrota, hubo ocasiòns pero non estivemos acertados á hora do gol. Na segunda parte aumentaron a distancia que conseguimos recortar pero por molestias de Adrián e de Marcos houbo que facer cambios para finalizar o partido. A pesar da diferencia no marcador moi contentos pola actitude de todos e o esforzo de cada un ante todas as adversidades. Resultado final 15-23 que nos situa na 3ª posición empatados a puntos con Xiria e Viveiro e lonxe do Culleredo que aumenta as distancias.