XUVENÍS CLUB BALONMÁN APARTAMENTOS TURISVIVEIRO – BM LÍNEA21 A2IC CELULOSAS

Saída moi complicada ante o CLUB BALONMÁN APARTAMENTOS TURISVIVEIRO que segue sendo o lider da clasificación. Derrota 27-21 no que empezamos o partido con erros pero que se solucionaron rápido e conseguimos remontar a diferencia de 4 goles a partir da defensa. Conseguimos recuperar moitos balòns e subir o balón rápido para chegar atacando e metendo gol. En ataque posicional xogouse moi ben, moi fluido e movendo o balón para encontrar situaciòns claras de lanzamento.
Acabamos empatados o descanso 15-15 pero na segunda parte foi todo o contrario, volvimos a cometer moitos erros de pases, e errores moi forzados que seguen sendo o noso problema. O que aproveitaron para realizar contrataques e se foron no marcador. Sò nos queda seguir loitando e aprender os erros e ver que podemos xogar moi ben e aportando todos. Para a semana descansamos e a preparar o seguinte partido.