Se queres xogar nas actividades extraescolares do teu colexio, Busca nesta web a pestaña ANPA, cubre o formularío do teu colexio.

Publicado el video del sorteo el 17/01/2024

O número que saíu é o * 4117 *

CRÓNICAS 23-24/3

SENIOR
Partido clave contra Sanxenxo no que se consigueu a victoria e eso fai que si gañamos a Moaña este sábado 6 de abril conseguiríamos o ascenso directo. Encontro moi igualado todo o tempo que ninguen conseguia romper o marcador e chegar o final do partido gañando de 1 con un lanzamento de falta directo que non meteu o sanxenxo e nos deu a victoria 32-33.Agora a pensar no Moaña e dalo todo para lograr o obxetivo do ascenso.

CADETE
BM linea21 reformas Coruña 45 Hierros Miguel Seis do Nadal 38.
Victoria dos cadetes nun dos mellores encontros de la tempada. Souperon luchar durante todo o encontro e competir duramente por estos 2 puntos

INFANTIL ORO
Garaysa Xiria 40- BM linea21 TRANSGALO 39.
Derrota dos nosos Infantís ouro na casa do Xiria, partiamos ca baixa importante de Darío en portería e a pesar da boa actuación de Gaby en portería o equipo non sentía a comodidade habitual o ter a Darío.
En 15 días recibimos o BM Lalín na casa.
Infantil prata:
BM linea21 Academia pluralia 33 Divino Rei Ribeiro 25.
Encontro moi completo dos nosos infantiles, que a pesar de non irse rápido no marcador por desaxustes defensivos, foron quen de compoñerse e lograr facer una sólida defensa

ALEVÍN 7
Difícil partido dos nenos na categoría alevín 7 contra o Bm Culleredo Ascor Consulting onde os nosos non conseguiron a victoria. A pesar dos intentos dos nosos xogadores o encontro foi liderado polos contrarios en todo momento, iso xunto cos nosos erros na defensa fixo imposible gañar algún dos catro cuartos.

CRÓNICAS 16-17/3

SENIOR

Victoria frente ao Xallas, nun encontro no que estiveron todo o tempo axustados no marcador a pesar do inicio 7-1 que tivemos a favor. Sumamos dous puntos que tras a derrota de Sanxenxo e os enfrentamentos directos contra Sanxenxo e Moaña (os perseguidores)se conseguimos esas victorias xa lograríamos o noso obxetivo, unhas semanas claves as que nos esperan.

CADETES

Saida ante un Luceros, un partido moi igualado, a pesar do bo inicio antepoñéndonos ás correccións, fixeron que se igualara o descanso. Toda a 2ª parte foi a mesma dinámica nos distanciamos e recortaban tras varios erros nosos. O final ganando de 1 supemos finalizar o encontro no ataque e metendo gol que nos daba a victoria por 37-39.

INFANTIL OURO

BM Linea21 Transgalo 27- Disalmo BM Cangas 38. Na tarde do sábado os infantís de liga ouro enfrontáronse ao Campión Galego deste ano. Antes do comezo do encontro os nosos rapaces fixeron o pasillo de honra. O encontro xa se intuía complexo a priori, e así foi dende o comezo. As precipitacións os nervos facían que o equipo cangués se demostrar superior. As distancias no marcador sempre foron altas 8-22 o descanso, anda así os nosos rapaces sacaron o mellor deles na segunda parte e logaron recortar o marcador e acabar nun 27-38. Destacaremos a grandísima actuación de Darío en portería o cal foi o artífice de que o resultado non fóra máis abultado

ALEVÍN 7

Partido dos nosos nenos contra o Maquisaba Xiria onde os nosos conseguiron a victoria. O encontro iniciou cos nosos xogadores saindo cunha gran intensidade tanto no ataque coma na defensa conseguindo gañar os dous primeiros cuartos. O terceiro foi más complicado debido á forza ca que sairon os contrarios, aínda así os nosos nenos gañaron o cuarto. No último a falta de intensidade defensiva e ofensiva propiciaron que os contrarios conseguirán ganar o cuarto sen moitas dificultades.

ALEVÍN 5

O sábado, o noso equipo enfrontábase ao OAR, un partido moi complicado no que os adversarios levaron a voz cantante durante todo o encontro. A pesar da súa rapidez e da súa forza defensiva, que lles levou a quedarse cos catro cuartos, os nosos rapaces deron a cara como eles saben, non deixando indiferente a ninguen.

ALEVÍN 5

Encontro complicado contra Liceo, un gran equipo que na primeira volta non conseguimos facer un bo partido, en cambio esta fin de semana conseguiron plantarlle cara en todos os cuartos a pesar de perder moi contento co traballo realizado e o esforzo e coraxe demostrado. Un pasiño máis.

BENXAMÍN

Partido importante para os nosos benxamins que se enfrontaban contra o liceo, situado un posto enriba noso. Comezamos o partido con erros na defensa o que fixo que nos empatanse, mais souberon solucionalos e poder ganar dous cuartos cunha boa diferencia de goles. Cabe destacar a melloría dos máis pequenos xa que este mesmo equipo nos gañara todos os cuartos a vez pasada.

CRÓNICAS PARTIDOS 9-10/3

SENIOR

Saída complicada a Tui, nun partido clave para o noso obxectivo do ascenso. Iniciamos con unha ventaxa de 1-10 no marcador que o Tui consigueu recortar antes do descanso. Á volta tivemos unha saída mala e conseguiron empatar no marcador, tras un tempo morto e axustes conseguimos irnos de 4 acadar a vitoria 32-34 e seguir mantendo os 4 puntos de distancia co Sanxenxo.

CADETE

Bm Linea21 Reformas Coruña SL 2021 (40)-Bm Arousa (10).Primeiro partido da segunda fase para os nosos cadetes no que se mostraron moi superiores ao conxunto visitante. Gran aportación de todo o equipo durante todo o encontro.

CADETE

Partido contra Sanxenxo, vitoria 8-38 no que se cerrou o marcador no 2º tempo, un partido bo no que todos conseguiron meter goles, xogar minutos e entrenar o ataque e defensas para seguir mellorando

Balonmano Linea 21 Transgalo 30 – Iberconsa Reconquista Vigo 29
Noso equipo de liga OURO entra na recta final da liga e este fin de semana enfrentóuse o Reconquista, equipo que na primeira volta logra empatar no último segundo. Despois dos últimos partidos, nos cales nosos xogadores levaban unha traxectoria ascendente, presuponía se un partido cómodo, pero iso quedou fóra xa nos primeiros minutos. A falta de intensidade dende o principio facía prever un encontro frío, e así ocurríu Demasiados fallos no forzados, accions moi individuales e os despistes defensivos facían que en ningún momento o equipo se distanciará no marcador. Aún así a falta de 10 min con 5 goles a favor parecía que s cousa quedaría resolta, os nosos non foron capaces de marcar gol, chegando os últimos instantes co balón do Reconquista para empatar. Unha acción non forzada propicio que a pesar dun encontro fálto de intensidade os dous puntos quedáronse en Mesoiro.Para a semana recibiremos o campeón de Liga BM Cangas.

INFANTIL PRATA

Vitoria ante o Sanxenxo, no que foi un encontro moi igualado todo o tempo, e na segunda parte conseguiron axustar en defensa e irse no marcador subindo o balón rápido e ataques máis directos, para acabar conseguindo a vitoria e sumar dous puntos máis. Resultado final 32-40.

ALEVÍN 7

Partido dos nosos nenos na categoría alevín 7 contra o Bm Culleredo Cedeira Oton. O encontro iniciou cos nosos xogadores saindo cunha moi boa intensidade conseguindo desa forma a victoria nos dous primeros cuartos. No terceiro os erros cometidos na defensa e unha maior intensidade das contrarias propiciaron o empate do cuarto, os erros continuaron tanto no ataque coma na defensa facendo imposible gañar o ultimo cuarto.

ALEVÍN 5

Moi bo partido das nosas alevíns. Loitaron cada cuarto como de costume, roubando balóns e peleando coa defensa do Arteixo. Estiveron a punto de ganar o terceiro cuarto, mais os nervios dos últimos segundos fixo que os rivais nos empatásen Ainda así notase a mellora das nosas loitadoras!

BENXAMÍN

Partidazo dos máis pequenos contra o Arteixo. Comezaron o partido moi concentrados, roubando pases e metendo goles o que fixo posible a vitoria en todos os cuartos. Seguiremos traballando para mellorar máis!