Se queres xogar nas actividades extraescolares do teu colexio, Busca nesta web a pestaña ANPA, cubre o formularío do teu colexio.

Publicado el video del sorteo el 17/01/2024

O número que saíu é o * 4117 *

CRÓNICAS PARTIDOS 6-7/4

SENIOR

Encontro decisivo frente o Liron Bm Moaña que en caso de acadar a victoria conseguiamos o ascenso directo. E así foi 37-18, agradecer o Liron Bm Moaña que en todo momento demostrou empatia pola situacion, facendo o pasillo os nosos Alevíns campeóns en Andebolmania, o lanzamento de penaltis no descanso dos mais pequenos con agasallos por parte de @artiodrink e o final quedando a celebración.
Sobran as palabras, no encontro xa nos sentiamos ganadores vendo esas casi 400 persoas que había na grada animando, a ilusión en cada cara pola victoria, a celebración dos pequenos do club abrazando os xogadores e que nadie se perdeu toda a festa de despois. Simplemente gracias a toda a afición porque este ascenso lograstelo vos demostrando unha vez mais o gran club que somos, a familia que formastes e a ilusión dos nenos que sempre queren ir a animar (e as nais e pais sin opción jaja) da gusto xogar partidos así e en nome de todo o equipo novamente GRACIAS POR FACER ESTE ANO TAN BONITO.❤️❤️

CADETE

Bm Linea 21 Reformas Coruña 41-33 Bm Rodeiro Faro. Ultimo encontro desta 2ª liga para os postos finais.Na que se gañaron todos os partidos. Acabouse facendo moi vos partidos e acabando con boas sensacións. Partido que supéron controlar todo o tempo e mantendo a calma nos momentos que se acercaron no marcador e finalizar con victoria.

INFANTIL ORO

BM linea21 TRANSGALO 29 -Liberia Dalvi Lalín 31
Derrota dos nosos Infantís nos últimos minutos de partido.
A pesares do incerto comezo do encontro, donde nos puxemos 4 abaixo, os cambios de xogadores fixo que o equipo sacará a mellor cara. Dende ese intre o resto do encontro foi igualado, ata chegar ós últimos minutos , do que e o equipo do Deza mantivo o pulso firme e levou os 2 puntos e a clasificación asegurada po campeonato de España.
Temos que destacar o bó encontro de Iago e Nuno dous dos menos abituáis que levaron o peso do encontro durante moitos minutos.
Asimesmo felicitamos o BM Lalín pola súa clasificación

INFANTIL PLATA

Balonmán Porriño 47 – Bm Linea21 Academia Pluralia 42.
Na mañá do domingo os nosos infantís de liga prata visitaban Porriño co obxetivo de seguir coa boa dinámica de resultados das anteriores semanas. Encontro no que os ataques se impuxeron as defensas e onde os nosos infantís de primeiro ano non foron capaces de encontrarse cómodos no 40×20 durante todo o encontro.
Destacar o gran partido de Manu moi determinante en todas as facetas do xogo que permitiu que o partido estivese igualado ata os instantes finales.

BENXAMIN

Bm Linea21 A2lc servicio
Os nosos pequenos xogaron contra o primeiro clasificado, encontro que sabiamos que ia ser complicado, empezamos os primeros cuartos xogando cos mais pequeños e nos dous últimos xogaron os mais maiores do equipo logrando así un empate no terceiro cuarto, toca entrenar para prepararnos para o seguinte a encontro

ALEVIN 7

Os alevin 7 enfrontábanse a un Abegondo sempre complicado e, efectivamente, os primeiros dous cuartos fixeron que os nosos rapaces se viñeran un pouco abaixo, pero despois de eles darse conta dos erros e arranxar eses erros defensivos conseguiron que o terceiro cuarto fose con unha diferenza mínima e empatar o ultimo cuarto.

ALEVIN 5

Ceip Bm Linea 21
Enfrontábanse as nosas guerreiras ao Arteixo. Empezaron o partido poñéndose por diante no marcador, pero a boa defensa do Arteixo e algúns fallos nosos tanto na defensa como nos pases, fixo imposible acadar a victoria. Seguiremos traballando para seguir mellorando!

ALEVÍN 5

-Bm Linea 21 Autos Pallas
Os nosos rapaces enfrontábanse ás rapazas do Arteixo que, a pesar de ganar o primeiro cuarto, non nos deixaron estar cómodos en ningún momento do encontro decantando os seguintes tres cuartos para elas.

CAMPEÓNS 2ª AUTONÓMICA
2023/24

O equipo Linea21 Lignum Plus proclámase campión da 2ª Autonómica Masculina; polo tanto acada a praza de ascenso directo a 1ª Autonómica para a tempada 24/25.

O cadro coruñés venceu no día de hoxe ao Liron Bm Moaña por un contundente 37-18, provocando a ledicia no Pavillón de Novo Mesoiro.

CRÓNICAS 23-24/3

SENIOR
Partido clave contra Sanxenxo no que se consigueu a victoria e eso fai que si gañamos a Moaña este sábado 6 de abril conseguiríamos o ascenso directo. Encontro moi igualado todo o tempo que ninguen conseguia romper o marcador e chegar o final do partido gañando de 1 con un lanzamento de falta directo que non meteu o sanxenxo e nos deu a victoria 32-33.Agora a pensar no Moaña e dalo todo para lograr o obxetivo do ascenso.

CADETE
BM linea21 reformas Coruña 45 Hierros Miguel Seis do Nadal 38.
Victoria dos cadetes nun dos mellores encontros de la tempada. Souperon luchar durante todo o encontro e competir duramente por estos 2 puntos

Garaysa Xiria 40- BM linea21 TRANSGALO 39.
Derrota dos nosos Infantís ouro na casa do Xiria, partiamos ca baixa importante de Darío en portería e a pesar da boa actuación de Gaby en portería o equipo non sentía a comodidade habitual o ter a Darío.
En 15 días recibimos o BM Lalín na casa.
Infantil prata:
BM linea21 Academia pluralia 33 Divino Rei Ribeiro 25.
Encontro moi completo dos nosos infantiles, que a pesar de non irse rápido no marcador por desaxustes defensivos, foron quen de compoñerse e lograr facer una sólida defensa

ALEVÍN 7
Difícil partido dos nenos na categoría alevín 7 contra o Bm Culleredo Ascor Consulting onde os nosos non conseguiron a victoria. A pesar dos intentos dos nosos xogadores o encontro foi liderado polos contrarios en todo momento, iso xunto cos nosos erros na defensa fixo imposible gañar algún dos catro cuartos.