EQUIPO SENIOR (26-27 FEBREIRO)

Os senior esta fin de semana tiveron unha dobre xornada.

O sábado caeu derrotado ante o Sanxenxo, despois dun mal inicio o equipo foi quen de ir rematando ata chegar a empatar a falta de 6 minutos para o final. Nese intre unha dobre exclusión dos nosos fixo que o Sanxenxo nos marcara un parcial de 4-0 o cal xa foi imposible de restar.

O domingo ante o Luceros a imaxe do equipo foi outra diferente. Marcou dende o principio o ritmo, facendo una gran defensa apoiada por unha excelente actuación de Jorge na portería.
As rendas foron de 5-7 goles durante todo o encontro, ata que a falta de 10 minutos a precipitación, as dudas e a falta de crer no resultado deu ás ò Luceros que recortou 6 goles chegando a empatar o partido a falta de 2 minutos. O partido quedou nunhas táboas finais.