Partidos 06 de Octubre

Primeiro partido dos senior na casa contra un poderoso Tui.
O baremo nas faltas cometidas non era do todo equitativo para os dous equipos. Os de Mesoiro ibanse con 12 expulsions de 2 minutos, cando os do Tui sólo con 4.
Nesto, como dixo  un juez do partido, si que ganades, pero a bara de medir non era igual para ós dous equipos.
Comenzamos moi enchufados no partido levando o marcador ao noso favor durante os primeiros minutos pero de seguido nos cambiaron as tornas, expulsións sacadas da manga facían que os de Tui nos distanciaban de ata 3 goles nalgún momento da primeira metade. Xa na segunda parte puxemos o empeño que los fará falta o longo desta tempada si queremos este no alto da tabla e así conseguimos igualar o marcador, pero outra vez a vara de medir infuía más decisións e así estivemos xogando varios minutos con só 4 xogadores de campo. Nos últimos minutos puidemos quedar   por arriba nalgún momento pero non pudo ser e nos quedamos a só un gol do empate. Triste pero certo, un 25-26 que nos sabe a pouco pero Sí que nos sabe moi amargo.
Toca seguir sufrindo pero a línea está collendo bo rumbo.
Aupa Linea21!!! Noraboa aos de Tui que tamén o deron todo e por suposto aos seu gardameta.
Para facerlle un estatua «inlitere»

Comenzaba o campeonato para as nosas cadetes femenino do Linea21.
O RibadoSar de Iván Campo viña darnos o ritmo do que nos vamos a encontrar durante esta nova e primeiriza tempada para as nosas guerreiras. Un encontro donde o RibadoSar se bazaba moito sobre as dúas xogadoras de experiencia nesta categoría e así unha delas conseguía ata  marcar 17 goles neste encontro.
Un partido para darnos conta de que debemos esforzarnos por todo o alto a vir adestrar e seguir mellorando todas en conxunto (cousa que Sí están a facer coa axuda da nova adestradora Mina).
Noraboa por o partido destas cadetes que éste ano porfín poden competir na súa categoría. O resultado é o de menos nestes casos.