Partidos 06 deAbril

Despois de sufrir adversidades en Chapela a semana pasada, esta finde nos medíamos a un BM Bueu que veo con un equipo moi xusto de continxente.
Os nosos empezaban partido con unhas ganas arrolladoras,  estando no minuto 6 a 7-2, pero deseguido o os bueuenses igualaban o marcador e así estabamos ata a media parte do encontro.
Na segunda metade alonxabámonos no marcador, por dúas  ocasións, ata de 4 goles pero o tempo morto pedido polo equipo rival facían que se volvían a clamar as augas do noso lado.
Tivemos unha evolución na segunda parte de cara a gol, pero contraataques e varios, uns contra uns, fallados de cara ao porteiro rival facía que o equipo rival nos igualaba a goles ata os últimos segundos, e aínda, noutra última ocasión nosa o garda meta lles salvaba ao equipo visitante.
Final 28-28, un punto que nos deixa polo menos por arriba do noso rival do Lucus que pudo ser un dos equipos que nos encarrilou nun resultados negativos.
A seguir traballando para que o proxecto se poda realizar ao menos para a vindeira tempada.

Despois de haber xogado o fin de semana pasado contra o BM Abegondo (1° clasificado) e perdendo por unha diferencia de goles enorme, esta finde nos tocou enfrontarnos a un BM Lucus (2° clasificado) moi cambiado, seguramente disputarán os dous equipos a fase contra os dous mellores equipos da parte sur.
Desexamoslle sorte aos 2 equipos aínda que non está todo dito dado que falta 1 partido por xogar.

Con 7, 7 metros en contra e 4 expulsións de 2 minutos tamén en contra.
Nós non tivemos a sorte de ter algo ao noso favor.
Os nosos guerreiros sufriron moito para poder intentar aguantar un marcador desigual.
Retomemos conciencia nas arbitraxes, os nenos non deben de entrar no medio de posibles conflictos entre cousas pasadas.
Eles só queren disfrutar deste deporte, pero que haxa arbitros con criterios equitativos porfavor.

Antes do partido de Senior enfrentaronse un combinado de fillos contra Pais, un partido donde todos disfrutaron, xa están pensando en repetir a experiencia.

Enlace a los Partidos:     Pais & Fillos       Prebenjamin Azúl       Prebenjamin Blanco