Partidos 15 Diciembre

Felicitar a nuestros pitufos blancos y azules, que volvieron con la victoria de los 4/4 de Arteixo. Nuestros pitufos blancos se enfrentaban a BM Parrillada la Ronda Arteixo y nuestros pitufos azules se enfrentaban al Colegio Liceo Blanquiverde. Ambos equipos de nuestros benjamines, completado con nuestros prebenjamines, mostraron que hay un buen futuro, ya que hicieron un gran partido en equipo, defendiendo como leones y mostrando que unidos pueden con todo. Gracias a estos pitufos que aun siendo pequeños son enormes y así lo demuestran día a día de la mano de nuestro míster Wallace, agradecerle también su implicación.

Vamos pitufos a por todas!!!

O BM Linea21 Senior se desplazaba domingo ata Bueu para medirse ao Bueu Atl. Bm.
O partido empezaba mal encamiñado para nosos xogadores xa que se encontraban con un gardameta que paraba  a maioría dos nosos lanzamentos facendo incluso paradas impresionantes, pero despois de un tempo morto nos volvemos a meter no encontro con varios acertos do noso porteiro e boas conclusións dos nosos xogadores en ataque.
O pivote rival e as contras, nos amargaba bastante a viaxe estando o descanso perdendo de 4 goles.
A segunda metade empezaba como a primeira desmarcandose os anfitrións no marcador ata que nosos xogadores a falta de 3 minutos se puxeron só a 1 gol de diferencia, cousa que obrigou a entrenadora contraria a pedir un tempo morto para cambiar a súa defensa.
O partido pudo dar a volta de cara aos do BM Linea21 na recta final pero desacertos en varios pases e tiros fixeron decaer a balanza para o equipo da casa que xogaban de un color azúl tirando a morado.
Moi contento do esforzo dos nosos xovenes xogadores, aínda que acabara o marcador 32-29 a favor dos bueuenses.
Os camiños de rosas tamén levan espiñas, así que a seguir traballando para loitar polos postos privilexiados.